Menu

Realistisch ontwikkelen

Statenprojekt Development is een projectontwikkelaar met een kleine kern en een groot netwerk van specialisten. Dankzij onze overzichtelijke organisatie, korte lijnen en snelle besluitvorming, kunnen wij snel en adequaat projecten realiseren. Het geeft ons de onafhankelijkheid om alleen die projecten te ontwikkelen waar wij 100% achter staan.

Wij moeten zelf een goed gevoel hebben bij de locaties. Op elk gerealiseerd project moeten wij trots kunnen zijn. Niet alleen in esthetiek maar ook in rentabiliteit. Want succesvol ontwikkelen begint bij een realistische blik, zodat alle partijen in het project winnen.

Sinds onze oprichting in 1978 ontwikkelen wij bij voorkeur zelf. Wij stellen daarbij per project een team samen van externe specialisten waar wij goede ervaringen mee hebben. Vaak aangevuld door nieuwe partijen die op ons pad komen. Maar wij gaan joint ventures zeker niet uit de weg. Onze partners kunnen rekenen op een nuchtere, daadkrachtige ontwikkelaar met een sterke intuïtie voor de wensen van woonconsumenten.